פעם, כשעוד אפשר היה לאכול במסעדות (זוכרים?), בג'יוקוסו בעיר התחתית יכולתם להרוג שתי ציפורים במכה – גם לאכול אוכל איטלקי ברמה גבוהה וגם ליהנות ממשקה אלכוהולי מותאם שלרוב משולב כבר בתוך המנה. כבר בעסקיות הצהריים החלה אווירת בר שנמשכה לאורך כל היום והלילה עם מוזיקה איכותית, עם אלכוהול מדויק ועם קולינריה ברמה גבוהה.
כעת מציעה ג'יוקוסו, נוסף על התפריט הרגיל שניתן להזמין במשלוח, מעדנייה חדשה שבה ניתן להרכיב סל מוצרים לפי טעמכם האישי. במעדנייה תמצאו גבינות כמו גאודה עזים, מנצ'גו כמהין, פרמז'ן וגבינה כחולה במחירים שנעים בין 11 ל-29 שקל ל-100 גרם, שימורי עגבניות איטלקיות קלופות (28 שקל), צנצנת כמהין (130 שקל), בייגלה מטורף (12 שקל), זיתים (11 שקל), חמאת כמהין (5 שקל), שמן זית (35 שקל), ריזוטו (21 שקל), פולי קפה (135 שקל), יינות ספרדיים ואיטלקיים, ומארזים של קוקטיילים בהרכבה עצמית.
"השוס הגדול שאנחנו עובדים עליו ממש עכשיו הוא מארז שיעלה 250 שקל של דברים מהמעדנייה כמו פוקצ'ות, גבינות, ממרחים, יין, צ'ייסר להתחלה וצ'ייסר לסוף", אומר כפיר בויום מבעלי המסעדה, "זה יהיה מארז שווה ומפנק עם אקסטרות כמו סלסלה, מפת בד, קרש חיתוך, סכין, כוסות יין וכוסות צ'ייסר שיישארו אצלכם".
תפריט המשלוחים כולל בין השאר רביולי די טורו – רביולי במילוי בשר מפורק בבישול ארוך עם יין אדום, בצל, גזר ושעועית בקרם שמנת, ציר בקר ושוקולד (54 שקל); פולנטה בחמאה ושמנת, פטריות שמפיניון צלויות, כמהין ופרמז'ן (44 שקל); מרטיני מעמקי הים – מרק ים עם שרימפס, מולים, זוקיני וכרישה בציר ים, יין לבן, לימון, פרמז'ן ושמנת (46 שקל); לימונצ'לו שרימפס – טורטליני ירוקים במילוי עלי רוקט, תרד, קייל, בצל וריקוטה ברוטב שמנת עם לימון כבוש, לימונצ'לו, מולים ושרימפס צרובים (64 שקל); סנט מור אפרול – חסה סלנובה, פירות, צנונית ופקאן קלוי עם ברולה סנט-מור בשמן זית, לימון, קרם יוגורט סלק ואפרול (53 שקל); הקפרזה של סטלה – המבורגר מנתחי שייטל ושפונדרה עם גבינת סנט מור וביצה עלומה, לצד תפוחי אדמה מדורה ומטבל ביתי (68 שקל); המנה של קפטן מורגן – פילה בקר פרוס על ניוקי עם פטריות שמפיניון ופורצ'יני, שעועית ירוקה, ערמונים ובצל סגול בציר בקר, יין אדום ושמנת (94 שקל); רוזה א-לה וודקה – פסטה גרגנלי ברוטב שמנת עגבניות, עם גאודה עזים, בזיליקום ושלוק של וודקה (57 שקל); טרטופו & ג'ין – פסטה פפרדלה עם פטריות שמפיניון, שימאגי ופורצ'יני, בצל לבן, מחית כמהין בציר פרמז'ן, יין לבן, שמנת וקרם פרש (65 שקל); פיצה ביאנקה פילה – רוטב ביאנקה פלפלת, רצועות פילה בקר, פרמז'ן ומוצרלה, עם סלסת עגבניות, רוקט ובלסמי מצומצם (78 שקל); פיצה ביאנקה ורדה – רוטב ביאנקה מוסקט ושום, גבינה כחולה, פקורינו, פרמז'ן, מוצרלה, עלי תרד, שמפיניון ובייקון (64 שקל).
נוסף: שעות הפעילות: כל יום בשעות 22:00-17:00. טלפון: 04-9887880 שלוחה 1. משלוחים בחיפה, ובתיאום מראש גם בקריות.
תגובות