-->
מיאסה חלבי, בת 33, ילידת הכפר עוספיה שעל הר הכרמל, טבחית במקצוע ומוכרת באהבתה להכנת גבינות ביתיות, העשויות מחומרים טבעיים וביתיים בלבד.
מיאסה גדלה בבית מסורתי בו אביה גידל פרות, מכר חלב לתושבי הכפר וייצר גבינות בעצמו. תמיד אהבה להיות לצידו ובסביבתו וחלמה לייצר גבינות בעצמה.
היום מיאסה מייצרת גבינות בביתה הצנוע כאשר החלב מאותן פרות שאביה מגדל עד היום.
את ארוחת הבוקר מגישה באהבה גדולה עם סוגים שונים של גבינות, ביצים אורגניות מתרנגולות שגדלו בשדה ובחופשיות. לצד סלטים ביתיים, מיוחדים וטעימים במיוחד. וכל זה מוגש לצד לחמים חמים, ייחודיים ומגוונים.
מיאסה מאמינה שאוכל מזין, בריא ומהטבע ישפיע ישירות על האושר שלנו ולכן משקיעה המון אהבה, מחשבה ויצירתיות באוכל שמגישה מכל הלב.
שעות פתיחת המסעדה:
8:00 -22:00
כול ימות השבוע
כולל שישי שבת
כתובת ב WAZE: הגבינות של מאיסה
טלפון: 052-708-8255