-->
דה נאנג. קדירת שרימפס וקלמארי (צילום: אנטולי מיכאלו)
דה נאנג. קדירת שרימפס וקלמארי (צילום: אנטולי מיכאלו)

קבלו את המנות החדשות של מינה טומיי

פורסם בתאריך: 11.2.20 08:55

המסעדה האסייתית מינה טומיי במרכז קסטרא משיקה מנות שוק חדשות מארבע מדינות במזרח הרחוק – הודו, וייטנאם, דרום קוריאה ויפן.

המנות החדשות בתפריט מהמטבח ההודי הן דאל מנגלור – מרק עדשים עם תפוחי אדמה, גזר, בצל, קשיו, יוגורט, כוסברה ופאפאדם (ויש גם אופציה למנה טבעונית); וגושט מומביי – שווארמה טלה ופרגית בתיבול קשמירי, ארוגולה, כוסברה, בצל כבוש, משחת צ'ילי, יוגורט, צ'אטני מנגו ולחם הודי.

 

דאל מנגלור. מרק עדשים (צילום: אנטולי מיכאלו)

דאל מנגלור. מרק עדשים (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

גושט מומביי. שווארמה טלה ופרגית (צילום: אנטולי מיכאלו)

גושט מומביי. שווארמה טלה ופרגית (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

מהמטבח היפני מגיע יאמאגוצ'י דאמפלינג – שלושה כיסוני בצק במילוי עוף, מאודים וצרובים ברוטב צ'ילי ושום קריספי עם סלסת בצל ירוק.

 

יאמאגוצ'י דאמפלינג. כיסוני בצק במילוי עוף (צילום: אנטולי מיכאלו)

יאמאגוצ'י דאמפלינג. כיסוני בצק במילוי עוף (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

 

 

מהמטבח הקוריאני מגיעים באנז חציל – מנה טבעונית של שתי לחמניות שמרים מאודות במילוי של חציל מטוגן, משחת שומשום, מנגו כבוש, כוסברה, מלפפון חמוץ, בצל מטוגן וצ'ילי חריף; ובאנז פרגית – שתי לחמניות שמרים מאודות במילוי של פרגית במרינדה קוריאנית, עלי חסה, בצל כבוש, כוסברה, צ'ילי טרי ומיונז קוריאני.

 

באנז חציל. מנה טבעונית (צילום: אנטולי מיכאלו)

באנז חציל. מנה טבעונית (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

באנז פרגית. מרינדה קוריאנית (צילום: אנטולי מיכאלו)

באנז פרגית. מרינדה קוריאנית (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

גם מהמטבח הווייטנאמי הצטרפו לתפריט שתי מנות חדשות: דה נאנג – קדירת שרימפס וקלמארי עם בצל, תרד ובוקצ'וי ברוטב צדפות וסויה ושום קריספי, אשר מוגשת עם אורז לבן; וסייגון ביף – אטריות אודון מוקפצות עם בשר בבישול ארוך, בצל לבן, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק, תרד, נבטים ובוקצ'וי ברוטב צדפות וסויה.

 

סייגון ביף. אטריות אודון עם בשר בבישול ארוך (צילום: אנטולי מיכאלו)

סייגון ביף. אטריות אודון עם בשר בבישול ארוך (צילום: אנטולי מיכאלו)

 

וזה לא הכל. אל תפריט האלכוהול התווסף קוקטייל חדש – סנגרייה אסייתית, שמכילה יין אדום, ליקר פרח הסמבוק, לימון סחוט, תפוזים, פירות העונה, מקל קינמון וג'ינג'ר, שניתן להגיש גם חם וגם קר.

השף של מינה טומי טרוור סול: "בחרתי במנות ייחודיות מהשווקים של המזרח הרחוק כדי להעניק לסועדים מגוון טעמים מעניין ומרגש שייתן הצצה ייחודית למטבחים השונים".

 


 

 


 

תגובות

אין תגובות

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כלבו - חיפה והצפון"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר