רשת ההמבורגרים Black של השף צחי בוקששתר, שלה שני סניפים בחיפה – בגרנד קניון ובסינמול – הוסיפה שני המבורגרים לתפריט שלה, ושניהם מבוססים על Wagyu – בקר יפני.
הראשון הוא MIX בורגר – המבורגר מנתחי הבקר של בלאק טחונים עם בשר Wagyu ונתח פיקניה, שמוגש עם מיקס של צ'יפס תפוחי אדמה וצ'יפס בטטה. השני הוא אוסקה – המבורגר 220 גרם מבשר Wagyu ברוטב מיונז חרדל, עם גבינת צ'דר, בצל מקורמל ברוטב ברביקיו, רצועות אווז ובטטה פריכה.
Wagyu ("פרה יפנית") הוא בשר בקר מאחד מארבעה זנים יפניים, שמאופיין באחוזי שומן גבוהים שכן הפרות עוברות תהליך של פיטום, ולכן בשרן נהיה עבה ושמנוני יותר.
בוקששתר: "רשת בלאק לאורך כל השנים שמה את העדפותיו של הסועד הישראלי בראש סדר העדיפויות, ומכאן מגיע הצורך לרענן ולהיענות לדרישות של לקוחות הרשת, וכל זאת לצד המנות הקלאסיות והמוכרות. החוזקה של בלאק היא איכות ללא פשרות של בשר ורכיבים טבעיים וטריים".
מיקי
עבודה בעיניים !! 10 גרם בשר יפני, 210 שאריות מבשר ישראלי