די.ג’יי סאן אטיאס ובת זוגו ליעד דר טסו ליעד הכי חם של הקיץ – האי היווני מיקונוס – כדי לחגוג חצי שנה של זוגיות. השניים ביקרו במסעדה החדשה של השף הטורקי המפורסם נוסרט גוקצ’ה, וחוץ מפלז’ר הספיק אטיאס לעשות קצת ביזנס.
אטיאס, ספר חוויות.
“חגגנו חצי שנה ביחד, ולא יכולנו לבקש חופשה טובה יותר. היינו שמחים להישאר שם עוד, ובטוח שנחזור לשם. חוץ מזה גם נסעתי גם כדי להתחבר ולהתקרב לעולם המסיבות והדי.ג’ייז במיקונוס”.
ואיך היה הסטייק של נוסרט?
“זו היתה החוויה הכי טובה בחיים שלי – שואו מטורף, אווירה מיוחדת ואוכל מדהים. הזמנו סטייק פילה עטוף בזהב רק כדי שנוסרט יגיע אלינו לשולחן, יחתוך לנו את הבשר עם תנועת פיזור המלח המפורסמת שלו, וכמובן שגם יצטלם איתנו. הוא נורא התרגש לשמוע שאנחנו מישראל”.
תגובות