אלון מרסיאנו, בנם של מיקי וניצן מרסיאנו והבעלים של סושיית אוג’ו, מרחיב את ההיצע הקולינרי של חיפה. מרסיאנו ושותפו ירין שלו פתחו במתחם מת”מ פוקה – מסעדה שמתמחה באוכל הרחוב המרכזי של הוואי שנקרא גם הוא באופן מפתיע פוקה. מדובר במנה שמכילה דג נא, אורז, ירקות ועוד שלל הפתעות אשר מוגשת בקערה, ואחרי שכבשה את ניו יורק מקווים מרציאנו ושלו שהיא תתפוס גם בחיפה.
מרסיאנו, אלוהה.
“פוקה הוא סוג של אוכל שבא אלינו מהוואי. הוא התחיל ביפן, ובהוואי הוא קיבל השפעות מערביות. מאז הוא משלב מזרח ומערב. העיקרון הוא שכל אחד מרכיב לעצמו את המנה שלו. לא מדובר במשהו חדש שאני הבאתי לארץ, אבל בצפון אנחנו היחידים. המטרה היא לפתוח כמה שיותר סניפים ושזה ירוץ טוב”.
ומתי נראה סניף בקסטרא – הקניון שאמך ניצן מרסיאנו ממנכלת?
“שתדעי לך שזה היה הדיבור בהתחלה”.
ו…
“כרגע זה לא רלוונטי כי הסניף שלנו הוא כבר ממש קרוב לשם. לא נראה לי שיהיה בקרוב סניף בקסטרא. בכל מקרה, נראה איך זה ילך”.
תגובות