אחרי תשעה חודשים השף עומר אלוואן ומסעדת הגארדן במושבה הגרמנית כבר לא. אלוואן התפרסם כשף של מסעדת חאג' כחיל ביפו והביא עמו ניחוחות חדשים מהמטבח הערבי – מנות פיוז'ן שמשלבות מערב ומזרח במתכונים יחודיים. לפני שלוש שנים עבר אלוואן למסעדת עלי גפן במתחם Iway בצומת קרית אתא, ומהר מאוד רכש לעצמו מוניטין של אחד מהשפים המובילים של המטבח הערבי והפך לחביב תוכניות הבישול. כשעלי גפן נסגרה הוא עבר לגארדן, ועכשיו הוא פונה לדרך חדשה – ייעוץ קולינרי.
אלוואן, נפרדנו כך?
"כן, זה נגמר. אני הולך לייעץ לאנגוס, להכין להם תפריט חדש ולשנות להם קונספט. יש גם מסעדה ברמאללה שאני מייעץ לה. לייעץ למסעדות עדיף לי. אם אחזור למטבח ולהיות שף במסעדה זה יהרוג אותי. אני סוחט את עצמי עם לוח הזמנים. ליועץ יש פחות כאב ראש של עובדים".
תגובות