האביב כבר כאן, הקיץ מתקרב, וניצנים ראשונים של חילופי העונות ניתן להרגיש בפאב הקלמנ'ס של קלמן מיידלר בעיר התחתית. מיידלר נטש לאחרונה את הקונספט האנגלי המפורסם שלו ועבר לסוג של טברנה יוונית, וכעת מתעדכן התפריט עם מנות קיץ כמו קלמארי על הגריל, חג'ג' (דניס פרא שלא גדל בבריכות) עם עשבי תיבול ופלפלים חריפים, סרדינים בתנור וכו'. ואם זה לא מספיק, בכל יום בשעות 19:00-17:00 תוכלו להתענג שם על ארבעה טאפאסים ב-100 שקל, על כל סוגי האלכוהול ב-25 שקל ועל בירות מבית היוצר של טובורג ופילזנר ב-20 שקל לחצי ליטר. ואם ממש בא לכם להרגיש בסלוניקי או בפיראוס תוכלו להזמין בקבוק אוזו ב-100 שקל.
מיידלר, שוברים צלחות?
"נכנסו לתפריט כל מיני מנות בלקניות וטורקיות. אנחנו נכנסים לקיץ ומחפשים מנות קצת יותר קלילות, כלומר לא יותר מדי בשר אלא התמקדות בדגים ובפירות ים. הקלילות היא עצם העניין. חוץ מזה, יש לנו שני יינות יווניים מיובאים ב-79 שקל לחצי ליטר. תרגישו טברנה גם בלי לשבור צלחות".
תגובות