אורן אבני, הבעלים של פיצה נאופוליטן, לא מצליח להוריד את החיוך מהפנים. "רציתי להקדיש את הפרס הזה לצוות", הוא כתב אתמול (שני) לאחר שהפיצרייה שלו ברחוב הנמל נכנסה לראשונה למדריך TOP 50 PIZZA בקטגוריית הפיצריות הטובות באסיה – היישר אל המקום ה-25.
אחרי הטקס השנתי של המדריך שהתקיים בטוקיו, בירת יפן, כתב אבני: "מתרגש לספר שזכינו בפרס חשוב עבורנו – מקום 25 באסיה לשנת 2025 ופרס 'הכניסה החדשה הטובה ביותר לרשימה'. הפרס מוענק על ידי ה-50toppizza, שהוא מדריך הפיצות החשוב בעולם. רציתי להקדיש את הפרס הזה לצוות, יש לי את הצוות הטוב ביותר. אני נהנה לעבוד איתכם וגאה בכם. הפרס מוקדש לכל מי שעבד לצדי עד היום, לצוות הנוכחי ולכל אלו שעתידים עוד לבוא".

תומר אבני והתעודה (צילום: מתוך חשבון האינסטגרם שלו)
עוד כתב אבני: "תודה לספקים היקרים שלנו – אתם מתאמצים מאוד להיות מעולים, וביחד אנחנו בונים משהו חדש ומעניין. מזל שיש יצרני על כמוכם. תודה לאורחים שלנו – ליוויתם את נאופוליטן בצעדי הגדילה הראשונים שלה, וגדלנו אחד ליד השני. תודה על כל האהבה, הנאמנות ושאתם חוזרים פעם אחר פעם".
מדריך Top 50 Pizza הוא למעשה "מישלן" של הפיצות, אשר מדרג מדי שנה את הפיצריות הטובות ביותר בעולם. הדירוג מחולק לפי אזורים – אירופה, אמריקה, אסיה והפסיפיק – והבחירה מבוססת על שיפוט של מומחים שמתמקדים באיכות הבצק, בחומרי הגלם, בטכניקות ההכנה ובשירות.
נאופוליטן מתמחה בפיצות בסגנון נאפוליטני מסורתי, עם טאבון עצים שיובא מאיטליה. הפיצרייה משתמשת במרכיבים ברמה גבוהה, בדגש על חומרי גלם מקומיים ועל שילובים מפתיעים.

פיצה נאופוליטן (צילום: בועז כהן)
משתמש אנונימי (לא מזוהה)
יש להתגאות בקולינריות של העיר ,כל הפרחים לפיצריה הזו.