החברה הכלכלית לחיפה מינתה לדירקטוריון שלה שתי דירקטוריות חדשות – שלומית וייס ורינת רמלר – שיצטרפו ל-15 חברי הדירקטוריון בחברה.
וייס, בעלת תואר שני בהנדסת חשמל מהטכניון, היא הבעלים של חברת הייעוץ WeissWay – Empowering Tech Leadership שמייעצת לניהול בכיר ועוסקת בבניית קבוצות וצוותים לביצועים בזמן ובאיכות. בתפקידה הקודם שימשה וייס סמנכ"לית בכירה באינטל ומנהלת משותפת (Co-GM) של קבוצת פיתוח והנדסה של אינטל העולמית, ולפני כן סמנכ"לית בכירה ב- Mellanox. מהחברה הכלכלית נמסר כי וייס "מביאה לדירקטוריון 30 שנות ניסיון עשיר בעולם המנהיגות והטכנולוגיה בחברות בינלאומיות".
רמלר היא מנהלת פיננסית בכירה ובעלת ניסיון רב בניהול פיננסי, לרבות תכנון אסטרטגי ועסקי. בשבע השנים האחרונות היא משמשת שותפה ו-CFO ב-JVP – מקרנות ההון סיכון המובילות בישראל, ולפני כן היא שימשה בתפקיד מנהלת כספים ראשית בחברות מובילות במשק, ובהן אלרון – מחלוצות ההייטק הישראלי. רמלר היא חברת דירקטוריון גם ב-c Margalit StartUp City, ולפני כן היתה דירקטורית בקבוצת לוזון ובנטוויז'ן, והיתה חברת הוועד המנהל בעמותות שונות בקהילה הפועלות להובלת שינוי חברתי-כלכלי בישראל באמצעות יזמות וחדשנות. רמלר היא בעלת M.B.A מבית הספר למינהל עסקים בטכניון ורואת חשבון מוסמכת.
יו"ר דירקטוריון החברה הכלכלית רני בנדר: "אני מברך את הדירקטוריות החדשות על הצטרפותן לחברה הכלכלית, שבה יש רוב נשי בדירקטוריון – מתוך 15 דירקטורים, שמונה הן נשים. תוספת נשית עוצמתית היא תמיד מבורכת. אני בטוח שהניסיון הרב שהן מביאות בתחומי הטכנולוגיה, הניהול, הפיננסים והכלכלה יהוו תוספת משמעותית לדירקטוריון. ביחד נמשיך להצעיד את העיר חיפה קדימה, ולקדם את כלכלת העיר".
אורי סידר מרחוב אידר
מה לגבי רוב לבעלי עיניים כחולות?
ולאנשים בעלי נטייה להשמנה?
כמה חברי דריקטוריון ממוצא רוסי או אתיופי יש?
וכאלו שהם ילדים להורים גרושים, לעומת ילדים להורים נשואים, לעומת ילדים לאם/אב חד הוריים?
אני נוטה להאמין שפעילות חברי הדריקטוריון נובעת מהכישורים והיכולות שיש בין האזניים, ולא מסיבות אחרות…