חודשיים וחצי עברו מאז שסיפרנו לכם על מתיחת הפנים בפאב הדיוק, ובשבוע הבא תוכלו ליהנות מתפריט האוכל החדש והמשודרג של המקום. "כבר תקופה ארוכה שלא נעשו שינויים משמעותיים בתפריט האוכל", אומר הבעלים רן (צוקי) צוקרמן, "הגיע הזמן לרענן את התפריט, להוריד את המנות שכבר פחות מתאימות לו, לשדרג את המנות שנותרו בו ולהוסיף מנות חדשות ומרעננות שמתאימות יותר לתקופה העכשווית ולטעמים שאותם דורש הקהל".
את התפריט החדש יצרו שף הבית של הדיוק מקסים זאיקה והשף אריק ברגר, וכך, אל המנות המנצחות שאי אפשר היה לוותר עליהן כמון הדיוקבורגר, סטייק האנטרקוט, הפיש אנד צ'יפס והשניצל הענק, מתווספים סלט הירקות של מוריס – תערובת עגבניות שרי, בצל סגול, צנון, מלפפון, זיתי קלמטה, נענע, בזיליקום, פלפל חריף וגבינת טולום בוויניגרט ליים (42 שקל); כריך קוריצה – חזה עוף צלוי בתיבול קייג'ין, חסה, עגבנייה, בצל סגול, פלפל חריף ואיולי פלפל צ'ומה (62 שקל); פילה לבן עטוף בבייקון ברוטב ציר בקר, שמנת וחרדל לצד שום קונפי ופירה (79 שקל); וקורדון בלו – חזה עוף ממולא בחזה אווז מעושן ובגבינת גאודה בציפוי פירורי לחם, רוטב שמנת וחרדל לצד פירה (79 שקל).
כל המנות כלולות גם בתפריט העסקיות של הדיוק, שמציע בימים ראשון-חמישי בשעות 17:00-12:00 20 אחוז הנחה על כל התפריט.
תגובות