קציצות ירקות כשרות ובריאות
המצרכים:
2 וחצי כוסות של כרובית מגורדת.
2 ביצים.
חופן פטרוזיליה או כוסברה.
אבקת צ'ילי (למי שאוהב).
מלח ופלפל לפי הטעם.
2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה:
גררו את הכרובית במגררת או במעבד מזון בפולסים קצרים. הקפידו על טחינה גסה כדי שהכרובית לא תהפוך עיסתית.
אחדו את כל המצרכים יחד.
שמנו את הידיים בשמן זית.
קרצו קציצות בעובי יחסית עבה, כדי שלא יתייבשו בתנור וסדרו אותן על תבנית עם נייר אפייה.
הכניסו את הקציצות לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה או עד שישחימו. לאחר מכן הפכו את הקציצות לצד השני כדי שיקבלו השחמה משני הצדדים.
בתיאבון וחג פסח שמח!
תגובות