חברת סנפרוסט, אשר בבעלותו של תאגיד תנובה, הודיעה אתמול (רביעי) על החזרה יזומה של שעועית ירוקה עדינה שלמה בכשרות בד"צ שהיא מייצרת. הסיבה שאותה ציינה סנפרוסט בהודעתה היא "הימצאות גוף זר שהתגלה בשקית בודדת של שעועית ירוקה עדינה".
באתר Ynet פורסם כי הגורם לריקול הוא סרטון שפרסמה צרכנית ברשתות החברתיות ובו היא סיפרה: "אני פותחת היום חבילה של שעועית קפואה של סנפרוסט לבשל לילדים. רואה גוש של שעועית קפואה, מפוררת אותו ביד, מרגיש לי מוזר. בודקת מקרוב ומגלה שפם, למרבה הזעזוע אני מוצאת ביד שלי ראש של עכבר קפוא. תבדקו, אולי הרגליים והזנב אצלכם בחבילה במקפיא?".
בהודעתה שלך סנפרוסט נכתב: "החברה מבקשת לעדכן את ציבור הצרכנים כי עקב הימצאות גוף זר שהתגלה בשקית בודדת של שעועית ירוקה עדינה שלמה מוקפאת בכשרות בד"צ העדה החרדית ובד"צ בית יוסף, יתבצע איסוף יזום של המוצרים המפורטים להלן, לפי תאריך אחרון לשיווק ושעות הייצור הבאות, המודפסות על חזית האריזה:
• שעועית ירוקה עדינה שלמה מוקפאת 600 גרם בד"צ בית יוסף ברקוד 7290000104836
עדיף להשתמש לפני 7.3.2024 משעה 10:59 עד שעה 11:36
עדיף להשתמש לפני 10.3.2024 משעה 8:42 עד שעה 9:16
עדיף להשתמש לפני 11.3.2024 משעה 1:53 עד שעה 2:38
עדיף להשתמש לפני 10.4.2024 משעה 17:38 עד שעה 18:09
עדיף להשתמש לפני 7.8.2024 משעה 19:38 עד שעה 20:05
עדיף להשתמש לפני 28.11.2024 משעה 17:26 עד שעה 18:05
• שעועית ירוקה עדינה שלמה מוקפאת בד"צ העדה החרדית ובד"צ בית יוסף 600 גרם ברקוד 7290000100975
עדיף להשתמש לפני 15.6.2024 משעה 18:17 עד שעה 18:46
עדיף להשתמש לפני 6.9.2024 משעה 6:44 עד שעה 8:48
עדיף להשתמש לפני 6.9.2024 משעה 17:44 עד שעה 18:11
עדיף להשתמש לפני 27.11.2024 משעה 16:31 עד שעה 16:53".
עוד נכתב בהודעה כי "סנפרוסט פועלת בהתאם להנחיות משרד הבריאות ובתיאום עמו, ואוספת את המוצרים מנקודות המכירה. אנו מבקשים מכל מי שמחזיק בשקיות של המוצרים הנ"ל בתאריכים, בברקודים ובטווח השעות הייצור הנ"ל להימנע מצריכתם ולפנות לשירות הצרכנים של סנפרוסט בטלפון 1-800-282844 לצורך קבלת שוברי זיכוי. כל מוצרי החברה עוברים בדיקות איכות קפדניות. מדובר במקרה שאינו שכיח ואינו מאפיין את מוצרי החברה. כל שאר המוצרים שאינם בתאריכים אלו ובטווח השעות המצוין בטוחים לשימוש ולצריכה. אנו מתנצלים על התקלה ונמשיך לפעול לטובת הבטחת איכות ותקינות מוצרינו".
תגובות