אתמול (שני) אירחה מסעדת ויוינו, בבעלותם של עודד שטראוס, אלי הדדי ודדי צורף, את השף ניר מסיקה ממסעדת TIMNA הניו יורקית עטורת הפרסים שעושה לנו הרבה כבוד בניכר. לא פחות מ-450 איש (!) הגיעו להתרשם מיצירותיו הקולינריות ולטעום את מנות התפריט המיוחד שהכין השף במיוחד לערב זה.
בין המנות שהוצעו היו סשימי ים תיכוני, ברוסקטה של בורטה טרייה ואינטיאס מעושן למנות הראשונות, נתח קצבים צלוי בלימונים כבושים ורוזמרין ופילה דג ים למנה העיקרית, וקסטה של טחינה וגלידת סומק עם שערות חלבה לקינוח. בנוסף הוגשו גם קוקטיילים ייחודיים לאירוע, ובהם קוקטייל פרפל הייז המורכב מוודקה, מיץ סלק טרי ומי זהר.
המסעדה רעשה וגעשה, קולות ההנאה של הסועדים גברו על המוזיקה, ובמקום לא נותר כיסא פנוי אחד. ככה עושים את זה נכון.
תגובות