מסעדה איטלקית חדשה נפתחה לפני שבועיים ברמת ישי ושמה בישראל גוסטינו (טעם באיטלקית). המסעדה, בבעלותם של אמנון ישכיל ואיתי אדוני, מציעה תפריט המבוסס על מנות מארץ המגף בניצוחו של השף לאון אלקלעי, שידוע בחיבתו לאוכל איטלקי. "אופי התפריט מושפע מאזור דרום איטליה, תוך שימוש בהמון עגבניות, פלפל חריף, צלפים ואנשובי", אומר אלקלעי, "הפסטות וחומרי הגלם מיובאים מאיטליה, לצד נגיעות מהאזור וחומרי גלם מקומיים".
למסעדה יש בר גדול שבתוכו נמצא הלב הפועם של המקום – טאבון עצים ענק שבו נאפים הפיצות ושאר הבצקים לעיני הסועדים. למבקרים ניתנת האפשרות לבחור באחד מארבעה אזורי ישיבה – חצר קטנה עם גינה מטופחת, מרפסת רחבה מקורה ושני חללים פנימיים.
המסעדה מציעה מגוון של פיצות כמו פיצה פוטנסקה (רוטב עגבניות, מוצרלה, טונה, אנשובי, בצל סגול, צלפים, עגבניות שרי, צ'ילי טרי, זיתי קלמטה ובזיליקום) ופיצה פרוטי די מארה (רוטב עגבניות, מוצרלה, שרימפס, קלאמרי וצ'ילי); פסטות כגון ראגו נפוליטנה (פפרדלה עם בשר מפורק עד העצם בבישול ארוך, עגבניות, בצל, ציר בקר, חמאה ויין), רביולי גבינת עזים (רביולי במלוי גבינת עזים וריקוטה ברוטב חמאה ומרווה) וניוקי ערמונים ברוטב שמנת ערמונים ושמן כמהין; וקינוחים מושחתים כמו פיצה פוקצ'ה עם בננות מקורמלות וגלידה, טירמיסו ועוגת מסקרפונה.
המקום פתוח בכל ימות השבוע מהשעה 12:00 ועד אחרון הלקוחות, כאשר בשעות 17:00-12:00 מוצע תפריט עסקיות, ומהשעה 22:30 תקלו הנחה של 15 אחוז על כל התפריט.
תגובות